Cukromer WHT, v krabičke
Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatosti a zrelosti vykvaseného ovocia.
Podobné produkty
3.00 € Kyselina vínna, potravinárska, 100 g
3.40 € Zátka Ferrari 13190 - 50 mm, gumená, pre kvasný ventil, 34/25/20/15/10 lit. demižón
3.85 € Kôš ICS M32206, košík na fľaše, prenosná prepravka s rúčkou na 6 fliaš
7.04 € Sitko na šrotovník Strend Pro, na obilie, 4,0 mm
7.04 € Sitko na šrotovník Strend Pro, na obilie, 7,0 mm
5.64 € Zátka WHT 50 ml, sklenená, ochutnávacia